Gebruik maken van het recht op 30 dagen zichttermijn

U heeft het recht zonder opgaaf van reden het product, binnen 30 dagen ingaande de dag na ontvangst, terug te sturen naar de Keukenmarkt (dit is de afkoelingsperiode). U ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door Keukenmarkt wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten heenzending of een percentage daarvan terug. De terugbetaing gescheidt uiterlijk binnen 30 dagen. De werkelijke afleverdatum geldt als leverdatum, ook als het product pas later geïnstalleerd wordt.

Als u een product retour wilt sturen, kunt u contact opnemen met Keukenmarkt via:klantenservice@keukenmarkt.be. De verzendkosten van het retourneren komen voor uw rekening.

Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Keukenmarkt zijn voor verantwoording en rekening voor u als klant. LET OP: Stuur NOOIT een product retour naar Keukenmarkt voordat u van ons bericht heeft ontvangen dat het product retour gezonden kan worden! Pakketten dienen altijd verzekerd naar ons te worden geretourneerd.

Voorwaarden voor retourzending: 
· het product dient geheel compleet en in de originele staat te zijn; 
· het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen; 
· het product mag niet beschadigd zijn; 
· meegeleverde montagemateriaal dient origineel verpakt te zijn; 
· het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires; 
· het product moet voorzien zijn van de originele verpakking, welke wel geopend mag zijn geweest;

LET OP: De zichttermijn geldt NIET voor keukenkasten en keukentrolleys.