Wie zijn wij?

Keukenmarkt is het adres voor al uw keukenbenodighden: van snijplank tot keukenkraan
Wij bieden u de meest bekende merken tegen de beste prijzen aan en dat met de allerbeste service. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te voorzien van een bevredigend antwoord op al uw vragen of opmerkingen. Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben reeds meer dan 40 jaar ervaring in het keukenvak en mogen ons derhalve met recht een echte specialist noemen.

Wij zijn gevestigd in Belgie en Nederland om zodoende in beide landen onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

SHOWROOM

Showroom Maastricht

Ons magazijn is gevestigd in Gronsveld / Maastricht te Nederland. Bij dit magazijn kunt u uw goederen afhalen mocht dit gewenst zijn. Ook hebben we hier een showroom waar wij een deel van ons assortiment tonen. Onze showroom is alleen op afspraak te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00. U kunt het beste even een afspraak maken door ons te mailen.

Wilt u er zeker van zijn dat het door u gewenste product ook in de showroom staat, neem dan even contact met ons op.

 

  

Keukenmarkt Nederland (showroom):
Veilingweg 7
6247 EP Gronsveld
043-4081949
info@keukenmarkt-nederland.nl

 

KvK-nummer: 57409404

BTW-identificatienummer:  8525.67.959B.01

Rekeningnummer Rabobank: NL88RABO0136328091

Biccode:RABONL2U


Routebeschrijving Showroom/Afhaalbalie

Wij zijn gelegen langs de autoweg A2 Maastricht richting Luik.

Vanuit Eindhoven te bereiken via de A2 door Maastricht te volgen dan net achter Maastricht  op de A2 de afslag Gronsveld te nemen. Bij einde afrit gaat U naar rechts gevolgd na ca. 50 meter door een kruising waar U naar links gaat .

U rijdt nu iets bergaf en komt weer op een kruising uit. Steek deze rechtover en dan de eerste straat links, dit is de veilingweg waar wij gevestigd zijn.