Evoline stopcontacten

Evoline stopcontacten: veilig, stijlvol en voordelig

Stopcontacten zijn een noodzakelijk kwaad in een huishouden. Iedereen heeft ze nodig, maar blikvangers zijn het niet. Evoline stopcontacten veranderen dat: deze stroomaansluitingen zijn veilig én mooi.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 152,50
€ 90,00

29 artikel(en)

per pagina


29 artikel(en)

per pagina

Evoline stopcontacten: varianten

De stopcontacten van Evoline zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Zo zijn er stopcontacten die speciaal geschikt zijn om te verwerken in het keukenblok. Maar ook grote powerports zitten in het assortiment van het merk. In materialen heeft u de keuze: de stopcontacten worden verkocht in aluminium, rvs(-look), wit en zwart. Daardoor past er bij elke kleur wand, kast of aanrecht een stroomaansluiting.

Kiezen voor Evoline stopcontacten

Bij Keukenmarkt koopt u stopcontacten van Evoline voor een scherpe prijs. Bovendien heeft u ze binnen no-time in huis, doordat veel producten uit voorraad geleverd kunnen worden. Het voordeel van de stopcontacten van Evoline is dat ze scherp geprijsd zijn, maar wel voldoen aan de laatste designstandaarden. Wilt u mooie maar ook veilige stopcontacten monteren in muren, aanrechtbladen of bureaus? Kies voor Evoline bij Keukenmarkt!