Stopcontacten

Stopcontacten voor uw keuken

Op zoek naar een stopcontact voor uw keuken? Bij ons vindt u alle topmerken stopcontacten zoals hera en evoline;tegen de scherpste prijzen. In uw keuken is het belangrijk dat de stopcontacten goed afgeschermd zijn tegen water en vocht zodat u gevaarlijke situaties voorkomt. Wij bieden zekerheid met onze keurmerken en kunnen uw stopcontact snel leveren. Bestel uw stopcontact voor in de keuken snel en veilig online.

 

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 152,50
€ 110,00

Artikelen 1 tot 113 van 113 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Artikelen 1 tot 113 van 113 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Veilige stopcontacten

 
De keuken is een ruimte waar elektriciteit en water samenkomen en waar regelmatig veel apparaten tegelijk gebruikt moeten worden. Onze speciale keuken stopcontacten zijn volledig geschikt om een veilig gebruik te garanderen. Of het nu gaat om inbouw of opbouw stopcontacten keuken, Keukenmarkt België biedt u in beide soorten stopcontacten een ruime keuze. Wanneer u uw stopcontacten direct online bestelt, dan leveren wij deze altijd snel bij u af.

Veilige en mooie stopcontacten in de keuken

 
Bij stopcontacten in de keuken staan veiligheid en betrouwbaarheid uiteraard voorop, maar het oog wil ook wat. Daarom bieden wij onder andere een uitgebreide selectie stopcontacten voor uw keuken in RVS en aluminium. Deze modellen passen perfect in de moderne keuken. Kies voor een fraai vormgegeven Evoline Powerport die gemonteerd kan worden op het werkblad of in de bodem van een bovenkast. Dit model is voorzien van 3 contactdozen en 2 RJ-45 data-aansluitingen. Dan is het geen enkel probleem meer om de oven, de magnetron en de mixer tegelijk aan te zetten. Maar ook een dubbel inbouw stopcontact, inclusief sfeervol LED decorlicht, is een aanwinst voor elke keuken. Bestel de stopcontacten voor de keuken die u nodig hebt nu heel eenvoudig online bij Keukenmarkt België voor een hele scherpe prijs!