Stopcontacten

Stopcontacten voor uw keuken

Op zoek naar een stopcontact voor uw keuken? Bij ons vindt u alle topmerken stopcontacten zoals Hera en Evoline en dit tegen de beste prijzen. In uw keuken is het belangrijk dat de stopcontacten goed afgeschermd zijn tegen water en vocht zodat u gevaarlijke situaties voorkomt. Wij bieden zekerheid met onze keurmerken en kunnen uw stopcontact snel leveren. Bestel uw stopcontact voor in de keuken snel en veilig online.

Artikelen 1 tot 79 van 79 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 79 van 79 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stopcontacten

Veilige stopcontacten zijn essentieel in elke keuken. U wilt namelijk op een veilige manier uw koffiezetapparaat, microgolf, mixer, koelkast en alle andere elektrische apparaten op een veilige manier aansluiten. Bij Keukenmarkt vindt u enkel, tweevoudige of meervoudige contactdozen met tal van installatiemogelijkheden. Stopcontacten van topmerken zoals Thebo, Evoline en Hera zijn hier te vinden tegen de scherpste prijzen. Een modern stopcontact dient functionaliteit met design te combineren. Op onze website vindt u een groot gamma aan opbouwstopcontacten van de beste kwaliteit en met een prachtig design. Deze stopcontacten kunt u gemakkelijk installeren in een hoek in uw keuken, onder een bovenkast of zelfs in een kast. Bij Keukenmarkt hechten we enorm veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Om deze reden zijn al onze contactdozen ook voorzien van Belgische aarding. Op deze manier kunt u op een veilige manier gebruiken, en tegelijkertijd blijft uw keuken er stijlvol uitzien. Ongetwijfeld vindt u in ons assortiment ook stopcontacten die geïnstalleerd kunnen worden op andere plaatsen dan louter in uw keuken.

Inbouw stopcontacten

Inbouw stopcontacten zijn contactdozen die in het keukenwerkblad ingebouwd worden. Deze verzonken contactdozen zijn dus zeer handig en worden pas zichtbaar wanneer u hiervoor kiest. Bij Keukenmarkt vindt u een aanzienlijk assortiment aan verzonden stopcontacten van het kwaliteitsmerk Evoline, zoals de modellen Powerport, Backflip en Fliptop.