Opbouw Spoelbakken

Opbouw spoelbakken voor iedere keuken

Een opbouw spoelbak wordt op het werkblad gemonteerd en hierbij ligt de rand van de spoelbak op het werkblad. Wij bieden een breed assortiment aan spoelbakken, waaronder de opbouw spoelbakken. Hebt u naast een spoelbak ook een nieuwe kraan nodig? Bekijk dan ook ons ruime aanbod van keukenkranen. Hebt u uw keuze gemaakt? Bestel dan direct uw opbouw spoelbak online, dan heeft u uw product snel in huis!

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 67,95
€ 49,95
Uitgelicht
Spoelbak MIZZO Sino Basic 100 opbouw
was € 67,95
€ 59,95
Spoelbak MIZZO Sino 600 opbouw met sifon
was € 129,00
€ 99,00

Artikelen 1 tot 98 van 98 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Artikelen 1 tot 98 van 98 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Opbouw spoelbakken: prachtig en praktisch 

Zoals de naam al suggereert worden opbouw spoelbakken op het werkblad gemonteerd. Doordat de rand van dit type spoelbak op het werkblad ligt, dienen de randen wel mooi afgewerkt te worden. Wanneer u de randen van de opbouw spoelbak juist weg werkt, zal dit een prachtig resultaat in uw keuken geven. Tevens wordt er een afsluitbare band geplaatst, zodat er geen water vanuit de spoelbak in het keukenkastje valt.
Opbouwmontage:
 

Populaire merken van spoelbakken

Bij Keukenmarkt België vindt u opbouw spoelbakken van diverse topmerken. Vooral de merken Blanco, Mizzo en Reginox zijn erg gewilde spoelbakken en dat is uiteraard niet voor niks.

De opbouw spoelbakken van Blanco worden gekenmerkt door hoogwaardige materiaaleigenschappen, een prachtig design en een uitmuntende productie. Deze hoogwaardige spoelbakken worden inmiddels in meer dan 100 landen verkocht.

De productie van Reginox vindt plaats in Overijssel. Dit merk onderscheidt zich met originele en innovatieve spoelunits. Reginox is wereldwijd actief in meer dan 50 landen en heeft kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. Door zijn flexibele instelling kan Reginox gemakkelijk inspelen op trends.

Het Nederlandse merk Mizzo produceert nu, na de succesvolle valbouw en onderbouw lijnen Linea en Quadro, ook opbouw spoelbakken. Bij Keukenmarkt België vindt u voortaan ook de opbouw modellen van de series Sino, Supremo en Barcot.

Blanco en Reginox hebben een divers aanbod aan opbouw spoelbakken. Mocht u toch niet uw gewenste opbouw spoelbak vinden bij één van deze merken, dan biedt Keukenmarkt België u ook diverse andere merken aan. Zo zijn wij er van overtuigd dat u in ons aanbod uw gewenste spoelbak zult vinden.