Spoelbakken met afdruipgedeelte

SPOELBAKKEN MET AFDRUIPGEDEELTE

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan spoelbakken met een afdruipgedeelte tegen de allerscherpste prijzen. Een afdruipgedeelte is zeer handig voor zowel de bereiding van het eten als de vaat. Ook uw spoelbak met afdruipgedeelte snel geleverd door de keukenmarkt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 67,95
€ 49,95
Uitgelicht

Artikelen 1 tot 79 van 79 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 79 van 79 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Spoelbakken met afdruipgedeelte

Een spoelbak met afdruipgedeelte is erg handig. Op het afdruipblad zit een ribbelpatroon, waardoor een afdruiprek niet meer nodig is. Tevens heeft het blad een opstaande rand, waardoor het aanrecht niet nat wordt.

Spoelbakken met afdruipgedeelte zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Bij de opbouwmethode rust de spoelbakrand op het werkblad. Over het algemeen wordt deze methode toegepast op kunststof werkbladen.

Een onderbouw spoelbak wordt onder het werkblad bevestigd. Er wordt in het werkblad een uitsparing gemaakt waarna de spoelbak met afdruipgedeelte onder de uitsparing wordt gelijmd. Er ontstaat daardoor een vlak werkgedeelte.

Bij inleg/vlakinbouw komt de rand van de spoelbak op gelijke hoogte met het werkblad.

De etensresten en het water kunnen gemakkelijk in de spoelbak met afdruipgedeelte geveegd worden. Spoelbakken met afdruipgedeelte bestaan in veel verschillende maten. U heeft de keuze uit één, anderhalve, twee of drie spoelbakken. De breedte van de spoelbak zal variëren van 31 tot 130 centimeter.