Franke spoelbakken

FRANKE SPOELBAKKEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan Franke spoelbakken. Uw Franke spoelbak snel geleverd.

Artikelen 1 tot 34 van 34 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 34 van 34 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Franke spoelbak

Franke spoelbak gezocht voor in de keuken? Bekijk dan snel het aanbod Franke spoelbakken op Keukenmarkt-Nederland.nl. Bij ons vindt u verschillende soorten wasbakken van het beroemde merk Franke zoals onderbouw-, opbouw- en inlegspoelbakken. U vindt bij ons dan ook altijd wel een Franke spoelbak in het assortiment die perfect in uw keuken past!

Welke uitvoeringen zijn er van Franke spoelbakken?

Geen enkele keuken is hetzelfde en uw persoonlijke wensen en voorkeuren verschillen waarschijnlijk met die van de buurman. Daarom hebben we bij Keukenmarkt-Nederland.nl een uitgebreid assortiment samengesteld van uiteenlopende Franke spoelbakken. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld een Franke onderbouw spoelbak, een dubbele Franke spoelbak, maar ook opbouw wasbakken van Franke zodat u voor iedere situatie en voor elk soort keuken altijd wel een Franke spoelbak vindt die bij uw eigen smaak en voorkeuren past.

In welke kleuren zijn Franke spoelbakken leverbaar?

Franke spoelbakken bestaan al meer dan 100 jaar en iedere keer opnieuw weten ze bij Franke te verrassen met nieuwe designs. Verreweg het populairst zijn de Franke spoelbakken van RVS. Roestvrij staal is een materiaal wat erg duurzaam is, eenvoudig is te reinigen en vrijwel in iedere keuken past qua stijl. Naast de diverse soorten spoelbakken van RVS zijn de Franke wasbakken tegenwoordig ook verkrijgbaar in andere varianten. Erg populair is bijvoorbeeld de Franke spoelbank in het zwart. Deze heeft een elegante uitstraling en is verkrijgbaar in diverse tinten zwart zoals carbon, grafiet en titanium. De witte Franke spoelbak (onderbouw) in ons assortiment is ook erg geliefd en is vervaardigd van Tectonite®. Dit materiaal is bijzonder licht, maar zeer sterk en krasbestendig. Deze Franke spoelbak (en de overige wasbakken) zijn gemakkelijk te monteren en onderhouden.

Franke spoelbak goedkoop kopen bij Keukenmarkt-Nederland.nl

Als één van de grootste leveranciers van Franke wasbakken in Nederland hebben we ruimschootse ervaring met het merk Franke. We zijn er dan ook trots op dat we zo'n uitgebreid assortiment hebben samen kunnen stellen met de spoelbakken van dit wereldberoemde merk. De spoelbakken van Franke zijn namelijk niet alleen een lust voor het oog, maar vooral ook kwalitatief zeer hoogstaand. Een jarenlange garantie op een spoelbak van Franke is bij ons dan ook niet meer dan normaal.

We beseffen echter ook goed dat u niet iedere dag een Franke spoelbak online koopt. Een wasbak schaft u doorgaans aan voor de langere termijn en daarbij is het belangrijkste dat u 100% tevreden bent over uw aankoop. Bij Keukenmarkt.be begrijpen we dat het online kopen van een Franke wasbak anders uit kan pakken dan u op voorhand had bedacht. Is de spoelbak in het echt toch net iets anders dan hij op de foto lijkt of blijkt de Franke gootsteen toch niet goed in te bouwen zijn in uw keuken. Kan gebeuren en daarom hanteren wij op alle Franke spoelbakken (en onze overige producten) een zichttermijn van 30 dagen. Binnen dertig dagen mag u zonder opgaaf van reden de bestelde spoelbak bij ons retourneren door middel van een retourlabel dat u van ons kunt ontvangen. Wel zo fijn bij een online aankoop van een Franke spoelbak natuurlijk!

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog uw nieuwe Franke spoelbak. Vergeet daarbij niet op de Franke spoelbakken in de aanbieding te letten, want veel van de wasbakken van Franke zijn momenteel flink in prijs verlaagd!