Vlakinbouw/inleg Spoelbakken

VLAKBOUW/ INLEG SPOELBAKKEN


Een inleg spoelbak, ook wel vlakinbouw spoelbak genoemd, wordt vlak in het werkblad gemonteerd en de rand van de vlakbouw spoelunit vormt daarbij een geheel met het werkblad. Het werkblad en de rand van de spoelbak lopen naadloos in elkaar over, waardoor het werkblad eenvoudig is te reinigen.

Artikelen 1 tot 123 van 123 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Artikelen 1 tot 123 van 123 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vlakbouw spoelbakken

Hygiëne en gebruiksvriendelijkheid zijn erg belangrijk in de keuken. Daarom bieden wij talloze modellen vlakbouw spoelbakken in diverse materialen, afmetingen en uitvoeringen. Deze inleg spoelbakken worden in het werkblad gemonteerd en vormen hiermee een naadloos geheel. U hebt geen last van opstaande randen die het schoonvegen van het werkblad bemoeilijken.
Vlakbouwmontage:
 

Vlakbouw spoelbakken in elke stijl

Of u nu op zoek bent naar een strakke RVS design spoelbak met een verborgen overloop, of een witte of zwarte keramische spoelbak, u slaagt gegarandeerd bij Keukenmarkt Nederland. Wij leveren uitsluitend vlakbouw spoelbakken van kwaliteitsmerken zoals Blanco, Franke en Keradomo. Bij ons bestelt u deze inleg spoelbakken gemakkelijk online en bovendien altijd voor een zeer scherpe prijs. Wilt u weten welke spoelbak het beste bij uw keukenblad past? Bel of mail dan vrijblijvend naar onze behulpzame klantenservice.