Anderhalve Spoelbakken

ANDERHALVE SPOELBAKKEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bij ons vindt u het breedste assortiment aan anderhalve spoelbakken tegen de allerscherpste prijzen. Anderhalve spoelbakken zijn spoelunits met een grote bak en een iets kleinere bak. Deze bieden we aan van tal van merken en in verschillende prijsklassen. Ook uw anderhalve spoelbak snel geleverd door Keukenmarkt België. 

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 499,00
€ 265,00

Artikelen 1 tot 58 van 58 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 58 van 58 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Anderhalve spoelbakken

De spoelbak is het meest gebruikte apparaat in de keuken. Bij bijna alles wat u doet, gebruikt u de spoelbak. De hele dag door worden de handen gewassen, maar ook bijvoorbeeld groenten worden hier schoongemaakt. Een strakke anderhalve spoelbak staat mooi in uw keuken.

Anderhalve spoelbakken geven u de mogelijkheid de spoelbak voor twee doeleinden tegelijk te gebruiken. In de kleine spoelbak kunt u de groenten laten uitlekken, terwijl u de grote spoelbak gebruikt voor het afwassen van de pannen. Anderhalve spoelbakken nemen niet veel ruimte in beslag, waardoor deze zelfs in een wat krappere keuken goed passen.

Wanneer u een spoelbak koopt, krijg u er vaak een uitgietbak met geperforeerd inzetje gratis bij. Het merk Blanco heeft de ruimste keuze aan anderhalve spoelbakken. De spoelbakken zijn in verschillende materialen beschikbaar. U heeft de keuze uit composiet keramiek en roestvrij staal.