Retourprocedure

Ontvangstcontrole

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@keukenmarkt.be of telefonisch via 089-680136 aan ons te melden. Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 30 dagen retourneren.

Ik wil iets retourneren, wat moet ik doen?

Om uw retour in goede orde te verwerken, vragen wij u het digitale retourformulier in te vullen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier compleet in. De klantenservice is dan op de hoogte van het product dat door u retour wordt gestuurd. Klik op deze link om naar het retourformulier te gaan:

Online Retourformulier

Na het invullen van het retourformulier ontvangt u een bevestigingsmail en binnen 24 uur op werkdagen een e-mail met daarin een retourlabel en informatie over waar u het pakket kunt afgeven om het kosteloos retour te sturen. Zodra wij uw pakket in goede orde hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot de terugbetaling van de geretourneerde artikelen.

Hoe kan ik ruilen?
Indien u een artikel wilt omruilen, dient u het artikel dat u wenst te ontvangen via de website te bestellen. Het product dat u wenst te retourneren kunt u via het Online Retourformulier (zie hierboven) retour melden.


Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) uw bestelling is beschadigd, dan verzoeken we u het retourformulier in te vullen en in het vak “opmerkingen” nadere informatie in te vullen. U ontvangt na het invullen van dit formulier een mail met hoe dit zo snel mogelijk op te lossen.

Mag ik mijn bestelling ten alle tijden retour sturen?

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • binnen 30 dagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het niet gemonteerd is geweest;
  • in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele onbeschreven verpakking;.

 

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Retourzendingen gelden niet voor op maat gemaakte producten.


Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?
Dit is helaas niet mogelijk.

Heeft u een retourenbalie?
U kunt uw producten terugbrengen of retourneren bij onze retouren balie in Gronsveld (bij Maastricht). Maakt u hiervoor een afspraak met onze klantenservice, bel naar 089-680136 (lokaal tarief) of mail naar info@keukenmarkt.be.