Combi Quookers

QUOOKER COMBI MODELLEN

De Quooker combi is een combinatie van een kokend water kraan en een boiler in één. Hierdoor kunt u kokend water tappen uit uw kokend water kraan, en de boiler tevens voor warm water uit uw mengkraan gebruiken. Een dubbele functie uit een enkel apparaat. Uw quooker elders goedkoper gezien? Laat het ons weten. Wij garanderen de laagste prijs!  

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 1.470,00
€ 1.248,77

11 artikel(en)

per pagina


11 artikel(en)

per pagina

Combi 2.2 Quookers: altijd meteen heet water

Meteen kokend water kunnen gebruiken en altijd beschikken over warm water uit de kraan? Het kan met Combi 2.2 Quookers. U bestelt ze voor de allerlaagste prijs bij Keukenmarkt Nederland.

Combi 2.2 Quookers

Met een Combi 2.2 Quooker kunt u soep bereiden of een kopje thee serveren. Daarnaast werkt deze variant van de Quooker als boiler. Hij wordt daarom aangesloten op de mengkraan in uw keuken.

Combi 2.2 Quookers van Keukenmarkt Nederland

Ziet u het al voor u, een Combi 2.2 Quooker in uw keuken? U bestelt 'm bij Keukenmarkt Nederland. U profiteert van de laagste prijs; U kunt veilig betalen met iDeal; U kiest uit verschillende uitvoeringen.

De varianten van de Combi 2.2 Quooker

U koopt een handige Quooker bij Keukenmarkt Nederland in inox, steel, chroom of roestvrijstaal. Enkele kraan, Twintaps of een 3 in 1 kraan: u heeft de keuze. Een Combi 2.2 Quooker combineert boiler en waterkoker in één. Dat is praktisch gebruik gegoten in stijlvol design voor uw keuken!