Kokendwaterkraan

KOKEND WATERKRANEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN

Bent u op zoek naar een kokendwaterkraan? Bij ons vindt u het breedste assortiment aan kokendwaterkranen tegen de alle scherpste prijzen. Wij hebben alle kranen op voorraad en kunnen derhalve zeer snel leveren. Elders goedkoper? Wij garanderen de laagste prijs.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 1.612,10
€ 1.369,48

Artikelen 1 tot 64 van 64 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 64 van 64 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Kokend waterkranen

Steeds meer huishoudens hebben interesse in een kokendwaterkraan. Niet gek, want deze kranen bieden veel voordelen. Al snel worden kokendwaterkranen onmisbaar in de keuken. Het koken van pasta, het zetten van thee of blancheren van groente is in een oogwenk gebeurd.

Voordelen van een kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan maakt een waterkoker, die veel tijd in beslag neemt, overbodig. Kokendwaterkranen zijn niet alleen handiger, ze zijn ook zuiniger dan waterkokers. Wanneer men een waterkoker gebruikt, wordt ongeveer 60 procent water te veel getapt. Dit is zonde van het water en de hoeveelheid energie die het kost om het water te laten koken.

Ook in het gebruik is een kokendwaterkraan zeer veilig. Voor kleine kinderen wordt het onmogelijk gemaakt om deze kraan te bedienen. Aangezien veel kinderen zich nog aan waterkokers en fluitketels branden, zijn kokendwaterkranen zelfs een stuk veiliger.

Kies nu uit kokendwaterkranen van roestvrijstaal, chroom, inox look, steel of supersteel bij Keukenmarkt. Wanneer u eenmaal een kokendwaterkraan heeft, wilt u gegarandeerd niet meer terug naar de ouderwetse waterkokers!