Zeeppompen

Inbouw zeeppompen koopt u bij Keukenmarkt. Wij hebben het grootste aanbod inbouw zeeppompen in iedere prijscategorie beschikbaar. Naast de chromen inbouw zeeppompen hebben we ook de roestvrijstalen uitvoeringen en ook de bronzen uitvoeringen beschikbaar. Zo is er altijd een goed matchende inbouw zeeppomp voor bij uw keukenkraan.
Uitgelicht
Mizzo zeeppomp Mato RVS
was € 49,95
€ 21,95
Mizzo zeeppomp Vardo chroom
was € 44,95
€ 24,95
Inbouw zeepdispenser Govaro RVS look
was € 49,95
€ 33,95
Mizzo zeeppomp Rova chroom
was € 39,95
€ 24,95

Artikelen 1 tot 40 van 40 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 40 van 40 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Zeeppompjes

Zeeppompjes voor in de badkamer of keuken, het moet niet alleen handig zijn maar het mag ook mooi ogen. Keukenmarkt.be heeft een groot aanbod zeepdispensers, klaar om te bestellen. Als u net een nieuwe keuken hebt en u wil deze verfraaien, koop dan een mooi handzeep pompje. Hygiëne in een keuken is zeer belangrijk. Was uw handen door een simpele druk op het pompje. Zo blijven er geen zeep resten achter.

Het gebruiken van losse stukken zeep of geen zeeppompje in de keuken, is geen goed idee. Na een activiteit wil u in de keuken aan de slag. Het eerste dat u dan moet doen is uw handen wassen. U wil geen vuil in het voedsel zien terecht komen. Daarom is een zeepdispenser in de keuken de ideale oplossing.

U kan trouwens een groot aanbod design zeeppompen vinden op de webshop, voor ieder wat wils.

Inbouw zeeppompjes

Een inbouw zeeppomp is zeer handig in gebruik maar ook makkelijk te plaatsen. U beslist waar de zeepdispenser komt te staan in de keuken. Kies een inbouw zeepdispenser en plaats deze volgens de meegeleverde handleiding. Vul de dispenser met een zeep naar keuze. Deze is nu klaar voor gebruik. Eens u de gewoonte hebt de zeeppomp te gebruiken, zal u niet meer terug willen naar de handzeep pompjes die ze in de winkel verkopen. Bij de installatie van een nieuwe keuken denkt u misschien niet direct aan zeeppompjes. Voorzie bij het plannen alle mogelijke opties, het is bij de start dat u alles moet laten plaatsen. De inbouw zeepdispensers laten zich makkelijk installeren, u kan dit zelf uitvoeren of laten doen door een vakman.

RVS-zeeppompjes

Het materiaal van een artikel bepaald veel. U kan bij keukenmarkt.be veel RVS dispensers vinden. RVS staat voor roestvrij staal, maar misschien beter bekend als Inox. In een keuken krijgt u wel eens te maken met nat en water. Daar is de RVS zeeppomp helemaal op voorzien. Door een kwalitatieve afwerking is er een lange levensduur en heb je dus een duurzaam artikel. U mag zoveel water spatten als u maar wil, de RVS dispenser zal hier geen gevolgen aan hebben. Het materiaal van een zeeppompje is er op voorzien om lange tijd mee te gaan. Net zoals een keuken lang in uw woning moet blijven.

Zeeppomp kopen?

Bij keukenmarkt.be zit je goed als het aankomt om een zeeppomp te kopen. Niet alleen de kwalitatieve zeepdispensers zijn interessant, daarnaast kunnen we u een ijzersterke service aanbieden. Een zeepdispenser kopen zal u misschien niet zo vaak doen, net daarom dat we er een aangename ervaring van willen maken. Onze webshop keukenmarkt.be laat u alle nodige artikelen en eventueel accessoires zien. Bestellen kan u heel eenvoudig doen. Via de webshop betalen met een bankkaart naar keuze. En uiteraard krijgt u alle artikelen gewoon bij u thuis geleverd. Bij problemen bieden we een passende oplossing aan, zodat u als klant niet in de koude blijft staan. Neem vrijblijvend een kijkje op onze webshop. Mochten er nog vragen zijn, ons team staat u graag te woord.