Keukenkranen modern/design

MODERNE KEUKENKRANEN TEGEN AANBIEDINGSPRIJZEN


Bij ons vindt u het breedste assortiment aan moderne keukenkranen tegen de allerscherpste prijzen. Ook uw moderne keukenkraan snel geleverd door de keukenmarkt.

 


Artikelen 1 tot 94 van 94 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 94 van 94 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Keukenkranen modern/design

Een keukenkraan wordt gemiddeld 20 keer per dag gebruikt. Activiteiten waarbij keukenkranen van pas komen zijn bij het handen wassen, water tappen, groenten afspoelen en afwassen. De ideale keukenkraan is een combinatie van design en functie.

Wanneer u een moderne, strakke keuken heeft, is een eengreepsmengkraan een goede keuze. De waterhoeveelheid en de temperatuur van het water wordt met één hand bepaald. De soepele bediening van de kraan ontstaat door de keramische schijven in de kraan.

Een andere moderne keukenkraan, die in steeds meer keukens te vinden is, is een elektronische kraan. Dit is een kraan met infrarood bediening, waarbij een sensor ‘voelt’ wanneer de kraan aan en uit moet.U hoeft niet langer meer de kraan aan te raken, waardoor deze kraan erg hygiënisch is.

Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende uittrekmethoden. Het maakt niet uit of u voor een uittrekbare perlator of uittrekbare sproeidouche kiest, de kraan zal perfect in uw keuken passen.