Tafelen

Tafelservies met jarenlange garantie

Servies van onder andere Aida en Nava en binnenkort nog veel meer merken. De Aida Enso serie heeft maar liefst een 10 jaar chip garantie. Iets dat u niet snel zult aantreffen bij andere merken. Kortom kwaliteit tegen een goede prijs. Heeft u vragen over onze producten ? Neem contact op met ons via telefoon, chat sessie of per email.

Artikelen 1 tot 74 van 74 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 74 van 74 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Servies en Serveerschalen

In ieder van ons zit er wel een bourgondiër en we houden allemaal van een lekkere maaltijd. Maar gezellig tafelen wordt eens zo aangenaam met de juiste serveerschalen en serviessets. Bij Keukenmarkt hebben we ervoor gekozen om groot assortiment van tafelartikelen aan te bieden in verschillende kleuren en designs. De rode draad in ons assortiment echter is de kwaliteit van de producten. We staan er op om enkel topartikelen te verkopen van uitstekende kwaliteit. En deze hoeven niet per se duur te zijn.

Gaande van eierdopjes tot saladeschalen, van dienbladen tot fruitkommen, van snackschalen tot volledige serviessets, u vindt al deze keukenartikelen aan de scherpst mogelijke prijzen bij Keukenmarkt. In ons gamma vindt u topmerken terug zoals BugattiAida ENSŌ en Mori.