Snijplanken

Snijplanken en broodplanken

Keukenmarkt heeft voor u een selectie gedaan van kwalitatief goede snijplanken tegen een scherpe prijs. Onze snijplanken zijn allen vervaardigd uit de beste houten of kunststof materialen. Topmerken zoals Bugatti, Coninx, Wartmann en Legnoart kunt u in ons assortiment terugvinden.

26 artikel(en)

per pagina


26 artikel(en)

per pagina

Snijplanken

Snijplanken bestaan in verschillende soorten en materialen. Afhankelijk van de frequentie waarmee u ze wil gebruiken zal u een keuze moeten maken. Die keuze kan u makkelijk vinden door te selecteren op onze webshop van Keukenmarkt. Een snijplank is onmisbaar in een keuken. Voor de groenten of vlees in stukken te snijden. Als u geregeld wat tijd doorbrengt in de keuken, dan ligt de snijplank klaar om in gebruik te nemen. Het is een echt gebruiksvoorwerp waar u vaak slijtage aan kan zien. Dan kan u de verschillende materialen eens bekijken die wij aanbieden. Als tip kunnen we u meegeven dat het handig kan zijn om meerdere snijplanken in huis te hebben. Vooral naar hygiëne toe, want u wil toch geen vleesresten op uw brood bijvoorbeeld.

Verschillende soorten snijplanken

We hebben allemaal andere noden, en niet alles moet op de snijplank. Maar als u eentje nodig hebt dan moet het wel een goede snijplank zijn. Kies in formaat, een ronde of grote snijplank, afhankelijk van de plaats die u heeft in de keuken. Als u bovenstaande tip wil volgen kan u een snijplank set kiezen. Om verschillende gerechten te maken kan u dan een andere snijplank gebruiken. Voor stokbrood kan u een broodsnijplank gebruiken, maar niet voor vlees bijvoorbeeld. Een professionele snijplank is duurzaam en gemaakt voor elke fervente kok.

Materiaal van onze snijplanken

Het materiaal doet veel aan de duurzaamheid. Maar de keuze ervan hangt ook af of u veel of weinig in de keuken staan. Dagelijks of wekelijks een snijplank gebruiken maakt verschil aan de slijtage ervan. Een houten broodplank is bijna onmisbaar, we eten allemaal brood. Een kunststof snijplank is makkelijk in onderhoud en kan in de vaatwasser. Iets speciaal is de snijplank in bamboe. Een taaie houtsoort die er ook nog eens mooi uitziet. Als u graag eens door onze voorraad wil gaan, kijk dan zeker eens naar de snijplanken in hout. Heel wat keuze en alles in voorraad.

Verschillende kleuren snijplanken.

Als het materiaal nog niet voldoende is, dan kan u ook een keuze maken in heel wat kleuren. Voor ieder wat wils, er zijn heel wat snijplanken kleuren op Keukenmarkt. Zo kan u de stijl van uw keuken volgen en een passende snijplank aankopen. De twee meest verkochte kleuren, witte of zwarte snijplanken hebben we ook uiteraard. Deze zijn zeer populair en blijven veel mensen in huis halen. Een leuke kleur kiezen voor uw snijplank, zo kan u met een goed gevoel aan het werk in de keuken.

Koop je snijplank voor Keukenmarkt

Mocht je al op Keukenmarkt.be aan het surfen zijn, dan ziet u heel wat spullen voor uw keuken. We bieden vrijwel alles aan en dus mogen snijplanken niet ontbreken. Voor ieders budget is er keuze, klik gerust door naar de goedkope snijplanken. Het hoeft niet altijd de duurste te zijn. Een snijplank kopen is zo gedaan op onze webshop. Kies een soort, materiaal en kleur. Vul de gevraagde gegevens in om de bestelling te voltooien en betaal online. Makkelijk kan niet, bestel uw snijplank vandaag nog op Keukenmarkt.be