Pepermolens / Zoutmolens

Pepermolens en zoutmolens

Een goede peper en/of zoutmolen is een onmisbaar iets in de dagelijkse keuken. Wij bieden pepermolens en zoutmolens aan van de meest bekende merken waaronder Peugeot met een levenslange garantie op het maalwerk, alsook Legnoart en CrushGrind. Wij zullen regelmatig nieuwe pepermolens aan de mix toevoegen.

Op zoek naar een leuk cadeau of keukenaccessoire? Bij Keukenmarkt België vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 44,00
€ 36,00

Artikelen 1 tot 63 van 63 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 63 van 63 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Peugeot Peper en zoutmolens

Het welbekende Franse merk dat al sinds 1840 zich bezighoudt met het fabriceren van peper en zoutmolens. Peugeot pepermolens staan bekend om hun oersterke binnenwerken waarop zij dan ook een levenslange garantie geven. U kunt een Peugeot maalwerk altijd herkennen aan de logo vermeldingen aan de onderzijde van de pepermolen. Wij bieden een ruime keuze van Peugeot peper en zoutmolens aan. Mocht het zijn dat u uw gewenste pepermolen hier niet tussen vindt dan laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

Legnoart en Spicy peper en zoutmolens

Legnoart en Spicy zijn italiaanse merken die hun oorsprong hebben in Italie sinds 1946. De peper en zoutmolens van dit merk kenmerken zich door hun perfecte afwerking in detail.

Crushgrind Pepermolens

Het deense Bedrijf Crushgrind maakt pepermolens voorzien van het unieke crushgrind systeem. Het volledig keramische systeem maalt peper en zout zonder enige problemen fijn.  Net zoals de Peugot pepermolens zit er een levenslange garantie op de maalwerken. Een groot pluspunt van de Crushgrind peper / zoutmolens is de easy fill functie waarbij u gemakkelijk bij kunt vullen door de afdekdop aan de bovenkant ervanaf te trekken. 

Bugatti Pepermolens / Zoutmolens

Nieuw in ons assortiment zijn de peper en zoutmolens van het merk Bugatti. Italiaans design in zowel hout uitgevoerd als in kleurrijk acryl. Beide series die wij aanbieden hebben aan de bovenzijde de "schenktuit" vorm om zodoende gemakkelijk te kunnen doseren naar wens. Op de Bugatti peper en zoutmolens heeft u 5 jaar garantie.