Kookpannen

Pannen en ketels

Is het tijd voor nieuwe kookpannen? Zoek dan niet verder naar de juiste kookpan, want bij ons vindt u kookpannen van topkwaliteit!

Koekenpannen hebben we in vele verschillende uitvoeringen. Met afneembare greep, voorzien van een anti aanbaklaag uit steen alsook de koekenpannen met een keramische toplaag. Allen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Keukenmarkt is daarmee dan ook het perfecte adres om uw koekenpan te kopen. 

Heeft u vragen over een koekenpan? Klik dan op de chatfunctie of stuur onze klantenservice een email met uw vraag. Wij helpen u graag verder.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 49,95
€ 24,98
Uitgelicht

Artikelen 1 tot 36 van 36 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 36 van 36 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

KOOKPANNEN

U kookt graag en wil uw familie en gasten graag met lekker voedsel verwennen? Naast de beste ingrediënten en recepten hebt u ook materiaal nodig. Een degelijke keuken waar u alles in kan doen, een kookplaat, dampkap en dergelijk zal wel al aanwezig zijn. Allerlei keukengerei ligt binnen handbereik, maar als u iets wil verwarmen op de kookplaat neemt u toch een kookpan uit de kast? Haast onmisbaar in de keuken en veel mensen gebruiken dit gewoon dagelijks. Kookpannen zijn er in alle soorten en vormen, welke u precies nodig hebt kan u snel ontdekken via keukenmarkt.be

Soorten kookpannen

De soorten kookpannen hangen in zekere zin vast aan het type gerecht dat u wil klaarmaken. Crêpes maakt u niet klaar in een kookpan voor vlees, daar bestaat de crêpespan voor. De grillpan is voor de Bourgondiërs, die graag een stukje vlees lusten. Steelpannen, voor als de temperatuur de hoogte in gaat, dan wil u de pan veilig kunnen vastnemen. Een pan met deksel is ook geen overbodige luxe, voor als u vlees maakt met opspattend sap, een deksel zal alles netjes houden en u hoeft geen vlekken op de kledij te vrezen. De kookpan bestaat al zeer lang, maar het is nog niet zo lang dat er zoveel verschillende soorten bestaan. Met de hype op alle media, om zelf aan de slag te gaan in de keuken, zijn mensen ook meer bezig met voedsel en eten maken in het algemeen. Degelijk materiaal is dan wel nodig. Ook voor een koekenpan kan u terecht bij keukenmarkt.be, het dessert of een lekker hapje is zo klaar op deze pan.

Goede pannenset

Met één pan kan u wel al aan de slag, maar wat als u meerdere ingrediënten op dezelfde moment moet klaarmaken. Dan gaat u best voor een goede pannenset. Verschillende afmetingen van eenzelfde set, daarmee kan u aan de slag en een mooi gerecht op tafel toveren. Vaak hebt u een 4-delige pannenset of 5-delige pannenset. Een kookfornuis heeft vaak maar 4 verwarmingspunten. Het kan zijn dat u die alle 4 wil bezetten met een pan. Of als er eentje in de vaatwasser zit van de avond voordien, dan kan u gewoon een nieuwe kookpan uit de kast nemen en zo aan de maaltijd beginnen. Een pannenset met glazen deksel is opvallend populair, we hebben het voordeel hierboven al beschreven, maar deze pannen hebben mensen graag in huis.

Materiaal van de kookpannen

Er zijn tal van verschillende kookplaten, dus ook kookpannen moeten daarvoor aangepast worden. Keramische en keramiek pannen zijn zeer populair. Hier kan u snel op werken met de uitstekende warmtegeleiders. Een anti aanbak laag voor een pan is ook zeer interessant. Uw vlees kan steeds zonder enige moeite van de pan op het bord. Rvs en keramische pannen kan u ook vinden bij keukenmarkt.be

Toepassing van de pannen

Hoe kook jij thuis? Er zijn mensen die zwaren bij koken op gas, anderen verkiezen koken op inductie. De ene wil dat het zo snel mogelijk gaat, de andere kan genieten als het wat trager op gang komt. Koken op elektriciteit is zeer normaal, het is veilig en gebruiksvriendelijk. U kan een gerecht op een goede temperatuur klaar maken en u bent zeker van een goede afloop.

Koop uw kookpan bij keukenmarkt

Pannen kopen kan u makkelijk online doen bij keukenmarkt.be. Selecteer de kookpan die u wenst, kies het materiaal en de afmeting van de pan. Kijk dit goed na of jouw kookplaat dit wel aankan, een verkeerde pan op uw kookvuur plaatsen zal niet veel eten teweegbrengen. Het eten zal niet warm worden en u brengt schade toe aan uw vuur. Kijk goed na welke installatie u thuis hebt. Een goedkope pannenset kan u ook vinden op onze webwinkel. Prijzen kan u makkelijk aanpassen naar uw budget. Wil u snel aan de slag in uw kijken, surf dan door naar onze kookpannen!