Wijnrekken

Flessenrekken en wijnglazenhouders

Inbouw wijnrekken, losse flessenrekken en glazenhouders nu online verkrijgbaar bij Keukenmarkt België. Dit in verschillende maten en uitvoeringen van topkwaliteit. Onze keukenartikelen zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar.

5 artikel(en)

per pagina


5 artikel(en)

per pagina

Wijnrekken

Aangezien we in de lage landen graag bourgondisch eten, kunnen we wel een glaasje wijn op. Op restaurant doet u het voor de gezelligheid, maar ook voor thuis gebruik is een flesje wijn best wel leuk. Voor wie graag een voorraad aanlegt, kan eigenlijk een wijnrek gebruiken. Alles netjes bij mekaar en de flessen liggen veilig. Ze kunnen niet vallen of breken. U kan aan uw gasten laten zien welke wijnflessen u hebt liggen en ze eventueel laten kiezen. De wijnrekken bij Keukenmarkt zijn interessant om eens naar te kijken. Voldoende keuze in kwaliteit, materiaal en afwerking.

Wijnrekken van topkwaliteit

Als u wijnflessen klaar hebt liggen voor een volgend feestje of gelegenheid dan wil u de wijn ook ergens kunnen bewaren. En liefst in de beste omstandigheden. Naast de temperatuur en lichtinval op de wijnfles, hebt u een degelijke wijnhouder of wijnrek nodig. Een wijnrek tegen de muur als u niet voldoende plaats hebt, of een inbouw wijnrek. Nog zo handig en u kan voldoende wijn stockeren. Veel mannen dromen van een wijnkelder, maar als dat niet mogelijk is dan kan u voor de volgende optie gaan, en dat is een wijnrek.

Materiaal van de wijnrekken

Er bestaan wijnen van enkele euro's tot enkele honderden euro's en nog veel meer. Eender welke fles u wil bewaren, u wil zeker zijn dat het wijnrek stevig is van kwaliteit. Maar als u het wijnrek op een zichtbare plaats wil, dan mag het ook mooi ogen. U kan een houten wijnrek kiezen, deze stralen gezelligheid uit. Nog een mogelijkheid is een kunststof wijnrek. Degelijk materiaal en dat is het voornaamste voor uw wijnflessen. Het is belangrijk een goede keuze te maken in het materiaal van uw wijnrek. Veel hangt af waar u het wijnrek plaatst en hoeveel wijnflessen u in huis haalt.

Moderne wijnrekken

Niet alleen onze smaakpapillen moeten in de watten gelegd worden, maar het oog wil ook wat. Een mooi design wijnrek bijvoorbeeld. Een blikvanger voor de gasten, een leuk stuk in de keuken of woonkamer. Het kiezen van wijn zal nog nooit zo leuk geweest zijn. Een mooi wijnrek in huis hebben is de helft van het werk. De andere helft is lekkere wijnflessen kopen in de supermarkt, voldoende om je wijnrek mee te vullen.

Glazenhouders voor in de keuken

Met een wijnfles alleen ben je nog niet veel. Je hebt nog iets nodig om uit te drinken en dat kan met een glas. Berg die glazen ook op in een wijnglazenhouder. Deze kan je ook bestellen bij Keukenmarkt, alles in één keer bij je thuis dus. Glazenhouders zijn niet alleen praktisch, ze beschermen je glazen ook. Scherven brengen geluk maar een wijnglas heb je liever in één geheel. Neem daarom een kijkje bij de categorie glashouders op keukenmarkt.

Wijnrekken kopen bij Keukenmarkt

Ben je op zoek naar een kwalitatief en mooi wijnrek, dan moet je bij keukenmarkt zijn. U hebt alle keuze in materialen en uitzicht. Gebruik het handig keuzemenu om een selectie te maken. Het spreekt voor zicht dat u online kan betalen en alles snel in huis zal hebben.