Voorraadpotten

Groot gamma aan voorraadpotten

Bij Keukenmarkt België vindt u ook een groot gamma aan design voorraadpotten en bewaarpotten terug van vooraanstaande en kwalitatieve merken als Bugatti, Koziol, Nava en Hailo tegen aantrekkelijke en betaalbare prijzen.

Bestel voorraadpotten voor uw keuken veilig en snel bij Keukenmarkt. 

Uitgelicht

Artikelen 1 tot 33 van 33 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 33 van 33 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Voorraadpotten

We koken vaak met de maag in gedachten, maar vergeten hoeveel we eigenlijk maar moeten maken. Je hebt overschot van eten, maar teveel om weg te gooien. De diepvries heeft al enkele restjes, maar daar kan heus wel nog wat bij. Met een handige voorraadpot berg je teveel gemaakt eten zo op. Plaats het in de diepvries of in de kast en het staat luchtdicht netjes weggestopt. Keukenmarkt heeft een uitgebreid aanbod van opbergdozen. Selecteer handig met het menu en keuzehulp en bekijk de vele voorraad potten die op stock zijn.

Voorraadpotten voor in de keuken

Niet enkel overschot van eten kan in een voorraadpot, ook specerijen, groenten, suiker en zout zijn maar enkele voorbeelden. Via keukenmarkt kan je selecteren op het soort materiaal van de voorraadpot, maar het moet ook praktisch blijven. De afsluiting van de pot is belangrijk, zodat het voedsel niet uitdroogt of niet begint te schimmelen. Daarom is een voorraadpot met deksel de ideale oplossing. Zo is de pot goed afgesloten en kan er geen lucht meer aan. De voorraadpotten kan je in de kasten van de keuken plaatsen, zodat licht en lucht er niet aankan. Heb je voedsel dat ingevroren moet worden, ook hiervoor zijn de voorraadcontainers te gebruiken.

Glazen potten bij keukenmarkt

Een glazen voorraadpot oogt netjes. Glas is een soort materiaal welke je goed kan onderhouden en proper maken. Maar ook belangrijk is dat je in één oogopslag kan zien wat er in de voorraaddozen zit. Zet de glazen potjes op een schap naast elkaar, zo heb je alles snel bij de hand. Een glazen pot met deksel is ideaal, zo blijft het voedsel langer goed en komt er ook geen geur vrij. Je wil namelijk niet dat je keuken vol hangt met voedselgeuren. Maak je ook geen zorgen over de stevigheid van een glazen voorraadpot, deze kunnen tegen een stootje, mochten ze eens uit je handen glippen.

De voorraadbussen van keukenmarkt

Bij een bezoekje op keukenmarkt.be klik je door naar de pagina vol met voorraadbussen. Je ziet onmiddellijk de artikelen staan, kies nu eentje die je handig zou vinden. Er zijn voorraadbussen in alle vormen, maar ook het materiaal is belangrijk. Zo ben je met een Rvs voorraadbus zeker dat je geen roest of andere ongewenste zaken blijven hangen. Selecteer ook in afmeting, grote voorraadbussen als je veel voedsel bij te houden hebt. Vierkante voorraadbussen kunnen handig zijn om te stapelen in de kasten.

Koop je voorraadbussen bij keukenmarkt

Keukenmarkt heeft een grote lijst van voorraadpotten. Klik door de website, elk artikel bevat de nodige foto's en uitleg. Zo ben je volledig geïnformeerd voor de aankoop. Heb je toch nog vragen, stel ze dan gerust via e-mail of telefoon. Voorraadpotten kopen kan je in enkele muisklikken doen, selecteer het gewenste artikel, maak eventueel gebruik van een bundel. Zo heb je meer voor minder geld. Betaal online en wacht de levering van je pakket af.  We bezorgen de voorraadpot met de nodige voorzichtigheid, alles goed ingepakt. Langer wachten hoeft niet, bestel vandaag nog een voorraadpot.