Keukenrolhouders

Keukenrolhouders

Bij Keukenmarkt kunt u voortaan ook een groot assortiment aan keukenrolhouders vinden van topmerken zoals Bugatti, Hailo en Koziol. Niet alleen praktisch, keukenrolhouders kunnen ook met een modern of een ludiek design zijn vormgegeven. Op deze pagina vindt u vast een mooie keukenrolhouder die in uw keuken past.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 34,90
€ 26,95

21 artikel(en)

per pagina


21 artikel(en)

per pagina

Keukenrolhouder

De keuken is een plek geworden waar we meer en meer tijd spenderen. Ontbijt, middagmaal en avondeten bereiden we daar, je moet er dus enige orde in houden. Ook al zitten de keukenkasten netjes gevuld, het keukenblad is waar je alles plaatst als je aan het koken bent. Een natte plek op de grond, zo snel mogelijk afkuisen. Keukenpapier heeft iedereen in huis, maar met een keukenrolhouder hou je het keukenpapier netjes bij mekaar. Deze keukenrolhouders zijn trouwens geschikt voor elk soort keukenpapier. Er bestaan tal van merken maar ook diktes van keukenpapier. Je kan de keukenrolhouder dus gebruiken voor eender welk merk keukenpapier.

De keukenrolhouders van Keukenmarkt

Op keukenmarkt kan je een volledig assortiment vinden van keukenrolhouders. Een mooie keukenrolhouder oogt netjes en kan je overal in de keuken plaatsen. Zeker de staande keukenrolhouder is een vaak verkocht artikel. Deze is zo handig, niet alleen om ergens te plaatsen, maar ook in gebruik. Je steekt het keukenpapier door de handige gleuf, zo kan je steeds makkelijk een nieuw vel keukenpapier nemen.

Als je toch iets extra wil dan kan je voor een design keukenrolhouder gaan, oogt altijd mooi en is zeer praktisch in gebruik.

Materiaal van onze keukenrolhouders

Het materiaal is uiteraard ook belangrijk. Als je zoveel tijd spendeert in de keuken dan heb je kwalitatief materiaal nodig.  Een houten keukenrolhouder heeft iets rustiek, maar kan ook makkelijk onderhouden worden. In een keuken komt er ook wel veel water aan te pas. Dan is een keukenrolhouder in rvs of Roestvrijstaal zeer handig. Deze kan wat water verdragen en is ook zeer goed te onderhouden. Je wilt natuurlijk een materiaal kiezen dat er goed uit ziet, maar ook duurzaam is. Via de keuzehulp op de website van keukenmarkt kan je zoeken naar het geschikte materiaal. In enkele klikken ben je zo bij de juiste keukenrolhouder.

Verschillende kleuren rolhouders

Als je de keuken inricht heb je gekozen voor een bepaalde stijl en tint van kleuren. Het zou jammer zijn mocht je je gereedschap daarop niet kunnen afstemmen. Daarom hebben we bij keukenmarkt verschillende kleuren beschikbaar van keukenrolhouders. Er zijn er heel wat in voorraad, maar de voornaamste, de zwarte of witte keukenrolhouder doen het steeds goed. Een opvallendere kleur is de rode keukenrolhouder, voordeel is dat je hem steeds zult zien staan. Neem even een kijkje op keukenmarkt en selecteer een kleur naar keuze. Het volledige aanbod verschijnt dan en zo kan je verder selecteren.

Koop je keukenrolhouder bij Keukenmarkt

Naast zoveel andere keukenartikelen shop je dus best online bij keukenmarkt als je een keukenrolhouder wil kopen. Prijs-kwaliteit steeds de beste en met een groot aanbod. Het bestellen gaat als vanzelf en online betalen is uiteraard aanwezig. Met de uitstekende na service ben je zeker dat alles goed verloopt. Het is vaak interessant om meerdere artikelen in één keer te kopen, zo geniet je van goede voorwaarden. En voor een keuken heb je vaak allerlei spullen nodig. De website van keukenmarkt bevat een handig menu, waar je de hoofdcategorie kan selecteren om dan zo verder te klikken naar de verschillende artikelen. Bestel op een minuut tijd een handige keukenrolhouder.