Broodtrommels

Brooddozen

Broodtrommels en brooddozen gemaakt uit verschillende materialen. Houten broodtrommels, RVS broodtrommels en kunststof broodtrommels.
Bij Keukenmarkt treft u een mooi gamma aan van toffe broodtrommels van topmerken als Hailo, Wesco, Koziol en Legnoart.

Tal van onze keukenartikels zijn snel uit voorraad leverbaar. 

9 artikel(en)

per pagina


9 artikel(en)

per pagina

Broodtrommels

De broodtrommels die u bij ons in het aanbod vindt, zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een blikvanger in uw keuken. Een van de grote voordelen van een broodtrommel is dat het brood veel langer vers blijft. Met betrekking tot de vormgeving en stijl kunt u bovendien met uw voorkeur rekening houden. Zo hebben wij niet alleen rond afgewerkte modellen, maar kunt u ook voor een exemplaar kiezen die in een strakke stijl is afgewerkt.

De broodtrommels in ons aanbod van het merk Denver variëren qua stijl en vormgeving, maar ook met betrekking tot de uitvoering. Bijvoorbeeld in chroom, RVS of in een schitterende steel look. U kunt altijd nadere informatie over een specifiek model vinden, waarbij een korte beschrijving wordt gegeven en de belangrijkste specificaties worden vermeld.

Indien u de broodtrommel op een bepaalde plek in een open of gesloten keukenkast wilt plaatsen, dan is het raadzaam om bij uw keuze met de afmetingen rekening te houden. De afmetingen worden bij ieder exemplaar apart vermeld, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. U kunt direct uw bestelling plaatsen nadat u een keuze hebt gemaakt uit het aanbod met broodtrommels. Wij leveren doorgaans uit voorraad, zodat u de bestelling snel in huis hebt.