Afzuigkappen zonder afvoer

Afzuigkappen zonder afvoer

Een afzuigkap zonder afvoer kan een uitkomst zijn in een kleine en/of gesloten ruimte. Deze categorie afzuigers zuivert de lucht met behulp van speciale filters en blaast het terug de ruimte in. Veel van de vertrouwde merken hebben een afzuigkap zonder afvoer in hun assortiment, de werking is gebaseerd op de recirculatie van gezuiverde lucht. U vindt en vergelijkt ze bij ons.

There are no products matching the selection.

Een afzuigkap zonder afvoer is perfect voor keukens waar geen mogelijkheid is voor een afvoer naar buiten. Bij deze afzuigkappen is er namelijk sprake van recirculatie, kooklucht wordt afgezogen en gezuiverd, waarna het vervolgens weer in dezelfde ruimte terecht komt. Om de lucht te zuiveren wordt er een filter, zoals een koolstoffilter gebruikt. De koolstoffilters moeten regelmatig vervangen worden.

De afzuigkappen zonder afvoer kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ze aan de wand, in het plafond, in de hoek of onder een keukenkastje te installeren.

Merken die goede kwaliteit afzuigkappen zonder afvoer verkopen zijn Foster, Atag, Franke en Novy.

Om ze goed in het interieur te laten passen, zijn ze tevens in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar, zoals zwart, wit en roestvrijstaal.