Voorraadlade-indelingen

Oplossingen voor voorraadlades

Het inrichten van uw keukenlades voor bijvoorbeeld servies, bordenn, pannen en bestek kan gemakkelijk met de handige opbergmogelijkheden die wij u hier aanbieden.

Bij Keukenmarkt België vindt u tal van keukenaccessoires, snel en veilig online te bestellen, veel uit voorraad leverbaar.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 59,00
€ 42,95

10 artikel(en)

per pagina


10 artikel(en)

per pagina

Korflade-indelingen

Een goed ingerichte en optimaal functionerende keuken bereikt u door uw keukenlades goed in te richten. U hebt geen rommelige lades meer door gebruik te maken van goede korflade-indelingen. Met de Cuisioflex lade-indeler, creëert u een flexibele lade-indeling die op maat te maken is door een gemakkelijk schuifsysteem. De korflade-indelingen bepaalt u daarbij helemaal zelf. 

Zoekt u een oplossing om borden op een nette en veilige manier op te bergen? Kies dan voor een systeem van Orgalux. De Orga-line bordenhouder is in grootte verstelbaar voor borden van verschillende afmetingen. Een handig schuifsysteem zorgt ervoor dat uw borden goed op hun plaats gehouden worden. Op deze manier kunt u uw borden veilig verplaatsen, stapelen en opbergen. Omdat de bordenhouders voorzien zijn van antislipnoppen is een antislipmat overbodig. Ook zijn er Orgalux kruidenrekken met rvs bodemplaat en kunststof handgrepen beschikbaar. Keukenmarkt Nederland heeft de beste oplossingen voor uw korflade-indelingen.