Luchtafvoer

Luchtafvoersystemen

Keukenmarkt België biedt luchtafvoersystemen van topkwaliteit aan.
Bij ons kunt u tevens montagematerialen voor de luchtafvoer in uw keuken in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Mocht u meerdere producten wensen, dan kunnen wij u hiervoor een kwantumkorting aanbieden.

Artikelen 1 tot 84 van 84 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Artikelen 1 tot 84 van 84 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Luchtafvoer

In een keuken krijg je te maken met allerlei geuren. Bij het maken van een gerecht gebruik je tal van ingrediënten die hun eigen geur hebben. Vaak blijft de geur nog in huis hangen na dat de maaltijd al opgegeten is. En zoals je weet hebben sommige maaltijden een sterke geur, die je liever niet te lang in huis hebt. Met een luchtafvoer systeem van keukenmarkt los je al veel op. Namelijk dat de geur zo snel mogelijk weg is.

Functies van de luchtafvoer

Een ventilatierooster in de keuken plaatsen is iets wat je zeker moet overwegen. Als je een nieuwe keuken laat plaatsen, denk dan ook aan een luchtrooster of uitblaasrooster. Veel mensen denken hier niet aan, het lijkt een detail, maar eigenlijk is het van groot belang. Net om de geuren van de gerechten zo miniem mogelijk te laten verspreiden. Met een muurdoorvoer kunnen vele geuren al weg vliegen, via een schouw of rechtstreeks naar buiten. Een rooster afzuigkap hebben veel mensen in huis en gebruiken deze tijdens het koken.

Verschillende soorten luchtafvoer

Er zijn verschillende soorten luchtafvoer beschikbaar via keukenmarkt.be. Aangezien elke keuken anders ingedeeld is heb je dus tal van oplossingen voor de luchtafvoer. Bijvoorbeeld de condensafvoer of een badkamer ventilator. Daar heb je heel wat vocht dat ook moet afgevoerd moet kunnen worden. Of een ventilatierooster in het raam verwerkt, een handige en praktische optie.

Materiaal van onze luchtroosters

Het materiaal om te ventileren kan bepalen hoe duurzaam het is, maar ook wat de look zal zijn. Een luchtventiel in Rvs of roestvrij staal is een duurzame oplossing, het kan niet aangetast worden door vocht. Heb je toch liever een andere look, kies dan een ventilatierooster uit aluminium.

Je kan makkelijk het materiaal kiezen op de website van keukenmarkt.be, klik gewoon door naar het menu van luchtafvoer en vink daar het gewenste materiaal aan. Klik door op een artikel om alle gedetailleerde informatie te lezen.

Afvoerbuis voor in de keuken

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt er meer bij kijken dan de afmeting van de keukenkasten en de apparaten die je wil gebruiken. Je moet goed plannen waar elektriciteit komt, lichtpunten plaatsen en ook de afvoerbuis voor de luchtafvoer. Zo verminder je de geuren in de keuken. Plaats de afdekplaat zo onopvallend mogelijk, dan oogt de keuken net wat strakker.

Afvoer voor de afzuigkap

Zoals je nu wel weet voorzie je dus best een luchtafvoer voor in de keuken. Het kan zijn dat je niet voldoende luchtcirculatie hebt in de keuken, vandaar dat een afzuigkap met een buitenrooster toch wel aan te raden is. Het lijkt dan wel vanzelfsprekend, maar een oude keuken heeft niet altijd voldoende luchtafvoer. Als je dus gaat vernieuwen, zorg voor een totaal afwerking en neem een luchtafvoer afzuigkap mee in de planning. Keukenmarkt.be heeft tal van artikelen die hiervoor bestemd zijn, neem een kijkje en lees de informatie. Kies tussen de materialen en voor voor welke functie het moet dienen. Bestellen is zo gedaan, online betaling uitvoeren en je kan je artikel snel thuis verwachten.