Houten bestekbak

Bent u op zoek naar een houten bestekbak om uw bestek netjes op te bergen? Keukenmarkt Nederland beschikt over een ruim aanbod houten bestekbakken. Bijna al onze houten bestekbakken zijn van top kwaliteit bamboe hout gemaakt, wat ze milieuvriendelijk en duurzaam maken. Bekijk hieronder het ruime aanbod van houten bestekbakken bij Keukenmarkt Nederland. Onze bestekbakken zijn scherp geprijsd en vrijwel allemaal op voorraad zodat u uw bestelling snel in huis heeft. Bestel direct uw houten bestekbak online!

Let op: let goed op de breedtemaat van de bestekbak zelf. Deze is altijd smaller dan de keukenlade!

Bekijk ook de andere Bestekbakken  gemaakt van andere materialen in het aanbod van Keukenmarkt Nederland!

 

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 44,95
€ 25,95

3 artikel(en)

per pagina


3 artikel(en)

per pagina

Houten bestekbakken en lade indelingen

Houten bestekbakken lade indelingen vindt u bij Keukenmarkt in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Een van de grote voordelen van bestekbakken met een lade indeling is dat u uw keukengerei en bestek overzichtelijk kunt bewaren in een keukenlade. Een bestekbak van hout past bovendien bij de meest uiteenlopende materialen en sluit perfect aan op iedere kleur. Met betrekking tot de indeling geldt dat wij vele variaties beschikbaar hebben met meer of minder vakjes. Zo kunt u altijd een van de houten bestekbakken lade indelingen aanschaffen die het beste past bij uw voorkeur.

Ten aanzien van het soort hout kunt u ook nog rekening houden met de gewenste houtsoort. Wij hebben voor u bijvoorbeeld prachtige houten bestekbakken lade indelingen beschikbaar van het merk Bambox die van bamboehout zijn vervaardigd. Geeft u liever de voorkeur aan beukenhout? Ook daarvoor kunt u bij ons uit het aanbod een keuze maken.

Bij het bestellen is het aan te raden om rekening te houden met de diepte van de bestekbak en met de buitenmaat van uw kast. Zo weet u altijd dat de bestekbak precies past. Wij hebben verschillende breedtematen beschikbaar, waar u een keuze uit kunt maken. U kunt uw bestelling snel in huis hebben, want wij leveren vrijwel altijd vanuit onze ruime voorraad.