Antislipmatten / Beschermingsmatten

Antislipmatten voor in de keukenlade koopt u bij keukenmarkt. Ook een niet te missen onderdeel in uw keuken is de water beschermings-mat voor in uw keukenkast. Deze mat kan voorkomen dat u door een lekkage of dergelijke waterschade krijgt aan uw keukenkast. Zeer zeker een aanrader!

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 29,95
€ 22,46

6 artikel(en)

per pagina


6 artikel(en)

per pagina

Antislipmatten

 Antislipmatten voor in de keukenlade zorgen ervoor dat de inhoud van uw lade goed op zijn plek blijft. Kies voor een perfecte grip in uw keukenlade en voor een extra sterk en hygiënisch materiaal. Antislipmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en samenstellingen. De antislipmatten van Orgalux snijdt u gemakkelijk op maat met een schaar of stanleymes. Antislipmatten zijn verkrijgbaar in verschillende basis-afmetingen en kunnen daarmee snel geschikt worden gemaakt voor de meeste keukenlades.

Antislipmatten van Copa zijn gemaakt uit EVA kunststof, een zacht, flexibel maar desondanks zeer taai, UV- en weerbestendig. Ook zijn de anti-slipmatten isolerend, licht van gewicht en slijtvast. Met een antislipmat van EVA kunststof kiest u vergeleken met PVC voor een veel effectiever en duurzamer materiaal. In het assortiment van Keukenmarkt Nederland vindt u in deze categorie tevens pannenroosters en afdruiproosters. De meeste antislipmatten zijn uit voorraad leverbaar.