Keukenapparatuur

Elektrische keukenapparaten

Keukenapparatuur bieden wij aan van de italiaanse kwaliteitsmerken G3 Ferrari en Girmi. Daarnaast hebben we ook een selecte keuze van Nava keukenapparatuur beschikbaar. G3 Ferrari en Girmi richten zich beiden al vele jaren op de productie van keukenapparatuur zoals blenders, keukenmachines, broodroosters en nog veel meer. Strakke design producten van hoge kwaliteit! Keukenmarkt is HET adres voor al uw Italiaanse keukenapparatuur merken.

Uitgelicht
Blender Girmi Fr45 wit
was € 45,95
€ 25,95
Allessnijder Girmi TR01
was € 29,95
€ 19,95
Nava handmatige staafmixer
was € 24,95
€ 14,95

17 artikel(en)

per pagina


17 artikel(en)

per pagina

Keukenmarkt biedt een groot assortiment aan keukenapparatuur aan

GIRMI

Design, creativiteit en aandacht voor detail zijn typerend voor het Girmi assortiment: functionele kleine apparaten, eenvoudig te gebruiken en leuk om naar te kijken, ontworpen om perfect aan te sluiten bij de hedendaagse behoefte van het gezin. Het bedrijf werd opgericht in Omegna in 1919 waar in het begin de nadruk lag op het produceren van toiletartikelen. Dertig jaar later sloeg het bedrijf een andere richting in. Dat resulteerde in de introductie van een eerste blender product in 1954 tegen een prijs van 9.000 lire. Een enorme verkoopsucces! Wat zich tot op de dag van vandaag nog steeds voortzet.

TREVIDEA

In 2009 besloot Trevi-groep een nieuwe weg in te slaan met het ontwikkelen van elektrische huishoudelijke apparaten onder de merknaam Trevidea. Trevidea richt zich vooral op de ontwikkeling van keuken en huishoudelijke producten die grote waardering genieten vanuit de Italiaanse markt. Sinds 1976 is het bedrijf Trevi al actief in de markt. Het bedrijf is gevestigd in de Italiaanse stad Rimini.

G3FERRARI

G3Ferrari produceert als sinds 1970 electrische apparatuur. Ze zijn sindskort begonnen met een nieuwe lijn van producten gericht op koken, strijken, personal care en koelapparatuur.
Ferrari"s inzet is trouw aan de design filosofie te blijven : eenvoud, efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie.