Barbecues

Bij Keukenmarkt treft u een uitgebreid assortiment aan barbecues aan. De barbecues van het Italiaanse topmerk Ferraboli zijn gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen en hebben een modest prijskaartje.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 29,95
€ 9,95
Uitgelicht
Camping Barbecue Ferraboli picnic
was € 42,00
€ 38,00
Barbecue Ferraboli Tulipano
was € 53,00
€ 25,95
Tafel barbecue Ferraboli smile zwart
was € 29,95
€ 9,95

Artikelen 1 tot 36 van 36 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 36 van 36 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Barbecues

Er gaat niets boven de geur van vlees op de barbecue. Als het vlees aan het bakken is met de barbecue kruiden erop, kan je haast niet meer wachten om te beginnen eten. Als er familie en vrienden uitgenodigd zijn heb je een uitgelaten sfeer want barbecueën is altijd leuk. Zowel in de zomer als winter kan je dit doen en krijg je lekker eten op je bord. Een degelijke barbecue is dan wel een vereiste. Keukenmarkt is hiervoor de ideale webshop, kies uit de verschillende soorten en materialen. Van klein tot groot en voor ieders beurs een geschikte barbecue.

Soorten barbecues bij Keukenmarkt

Er bestaan heel wat soorten barbecues. Het is niet meer in de beginjaren waar er maar één model beschikbaar was. Met de tijd is de barbecue moeten mee evolueren met de noden van de mensen. Het verschil van bakken op een gasbarbecue of een houtskool BBQ. De ene zweert bij gas, terwijl de andere enkel met houtskool wil werken. Ieder zijn voorkeur natuurlijk, bij keukenmarkt kan je elke soort barbecue vinden.

De spies en Ferraboli barbecue zijn misschien minder bekend, maar daarom niet minder in gebruik. De echte barbecue fan heeft deze in huis.

Materiaal van onze barbecues

Het materiaal is heel belangrijk bij een barbecue. Je werkt immers met hoge temperaturen. De barbecue staat buiten dus moet weer en wind bestendig zijn. Een rvs-barbecue kunnen we zeker aanraden. Roestvrijstaal is het ideale materiaal om lang mee te gaan. Als we over duurzaam spreken dan is een stalen barbecue natuurlijk ook goed. Beide materialen zijn geschikt voor buitentemperaturen en om heerlijke maaltijd klaar te maken.

Barbecues van groot tot klein

Barbecue je af en toe voor je gezin. Dus zeker 4 mensen die op dezelfde moment aan hun vlees willen beginnen. Of ook feestjes waar jij de barbecue in gang zet. Kijk eens op keukenmarkt voor kleine of grote barbecues. Het formaat moet je afstemmen op je eigen gebruik. Een te kleine barbecue kan ervoor zorgen dat je tijd verliest omdat je meerdere keren moet bakken. Een te grote barbecue kan er net voor zorgen dat je vuur te warm is voor te weinig voedsel. Bespaar plaats door een opvouwbare barbecue. Deze zet je dan in een berging en je hebt er haast geen last meer van. Heb je toch een grote barbecue en wil je het gewicht niet steeds moeten dragen. Dan is een barbecue op wieltjes ideaal. Een verrijdbare barbecue zet je waar je wil zonder zwaar te moeten tillen.

Barbecues voor alle gelegenheden

Elke gelegenheid is goed om de barbecue boven te halen. De eerste zonnestralen of een feestje, de buiten barbecue staat zo klaar. Veel mensen gebruiken de barbecue thuis.

Een camping barbecue of picknick barbecue bestaan ook. Handig als je op verplaatsing het vlees of vis even op de grill wil leggen.

Barbecue kopen bij keukenmarkt

Eén adres als je een barbecue wil kopen, namelijk keukenmarkt.be. Bekijk de barbecue aanbiedingen eens, misschien is er wel een geschikt model voor een interessante prijs. Een goedkope barbecue als je er nog niet teveel geld aan wil besteden. Je kan een barbecue bestellen in enkele eenvoudige stappen, online betalen en zeer snel de barbecue bij je thuis installeren.