Vrijstaande afvalemmers

Steeldesign bio afvalemmers. Keukenmarkt presenteert de recycle afvalemmers van Steeldesign. Afvalemmers voor uw afval gemakkelijk te kunnen scheiden. Met nieuw in de collectie de 60 liter varianten : De TRIO MAXI en de DUO PLUS. Steeldesign afvalemmers zijn DE oplossing voor afvalscheiding. Hailo afvalemmers voor afvalscheiding nu ook verkrijgbaar bij Keukenmarkt. Kies de kleur die het beste bij uw interieur past!. Keuze uit 2 of 3 binnenemmers om zo het afvalscheiden een eenvoudige zaak te maken.

Artikelen 1 tot 35 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2


Artikelen 1 tot 35 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Vrijstaande afvalemmers

Een afvalemmer mag niet in uw keuken ontbreken. Het is de perfecte plek voor afvalemmers, aangezien er tijdens het koken veel rommel wordt gemaakt. Deze rommel kunt u gelijk kwijt in een vrijstaande afvalemmer.

Er is een ruime keuze aan vrijstaande afvalemmers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pedaalemmer, recycle afvalemmer, afvalemmer met clicksysteem of een normale vrijstaande afvalemmer.

Een pedaalemmer is een vrijstaande afvalemmer, waarbij de afvalemmer wordt bediend met de voet. Pedaalemmers zijn erg handig omdat u uw beide handen kunt gebruiken bij het weggooien van afval. Daarnaast wordt de afvalemmer niet vuil tijdens het weggooien van rotzooi, aangezien de deksel wordt opengedaan met uw voet.

Het merk Steeldesign verkoopt een speciale trio plus afvalemmer, waarbij het mogelijk wordt gemaakt afval te scheiden. Deze afvalemmer wordt ook wel een recycle afvalemmer genoemd.

Een afvalemmer met een clicksysteem is eenvoudig te openen en te sluiten. Met behulp van een clicksysteem open en sluit je de deksel, waardoor er geen nare luchtjes verspreid worden.

De Wesco Pushboy is de meest bekende prullenbak. Deze vrijstaande afvalemmer heeft een kogelvormig ontwerp en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.