Lade afvalemmers

Afvalemmers voor bestaande lades

Keukenmarkt België heeft een groot assortiment aan afvalemmers voor bestaande lades van uitstekende kwaliteit. Lade afvalemmers zijn een gemakkelijke oplossing voor personen die niet de mogelijkheid hebben om een afvalemmers ergens anders te plaatsen of kiezen voor het gemak om de afvalemmers in een bovenste lade van hun keuken te plaatsen. Wij bieden de lade afvalemmers aan in verschillende hoogtes en dieptes zodat er altijd wel een lade afvalemmer is die past in uw keukenlade.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 27,95
€ 19,95
Uitgelicht

20 artikel(en)

per pagina


20 artikel(en)

per pagina

Lade afvalemmers

Handige afvalemmers voor in uw lade. Wij verkopen een handige collectie lade afvalemmers allen uitgevoerd met handgrepen om zodoende de afvalemmers gemakkelijk uit het systeem te kunnen nemen. De systemen zijn of met een anti slip mat uitgevoerd of met een inzet plateau. Alle lade afvalemmers die wij verkopen hebben een 5 jaar garantie en zijn gemaakt uit de allerbeste materialen. Wij verkopen allen het allerbeste. Zoekt u een speciaal lade afvalemmer systeem dan laat het ons weten. Grote kans dat wij uw gewenste lade afvalemmer zeker kunnen leveren.

Nieuw vanaf 2016 zijn de lade vuilnisemmers van het kwaliteitsmerk Copa Design. Met 5 jaar garantie en tal van accessoires is Keukenmarkt België bijzonder trots om deze mooie serie te kunnen aanbieden.