Afvalbakken en afvalemmers

BREED ASSORTIMENT AFVALEMMERS

Afvalemmer snel en veilig kopen? Voor zowel vrijstaande als inbouw afvalemmers kunt u bij ons terecht. Afvalemmers van topmerken als Hailo, Wesco, Franke, Blanco en Steeldesign, altijd tegen de scherpste online prijzen! Bestel uw afvalemmer snel en veilig bij Keukenmarkt!

Artikelen 1 tot 159 van 159 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Artikelen 1 tot 159 van 159 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afvalemmers

Afval in huis hebben zorgt altijd voor ongemak. We willen er zo snel mogelijk vanaf en het moet liefst uit het zicht staan. Een afvalemmer kan je de oplossing bieden. Heb je het aanbod van afvalemmers al bekeken bij keukenmarkt.be? Voor elk afvalprobleem een oplossing en voor ieders budget. Je afval op elke moment kwijt kunnen, geen geurhinder en geen omkijken meer.

Inbouw of een losse afvalemmer?

Elke keuken is anders, wie net een nieuwe keuken heeft laten plaatsen zal een plek vrij hebben om een inbouw afvalemmer te plaatsen. Deze staan altijd uit het zicht en met een deksel erop blijft al het afval netjes in de emmer, maar ook voedsel geeft geen geurhinder meer. Alles netjes in de zak doen die in de inbouw afvalemmer past en je bent er klaar mee.

Toch liever losse afvalemmers in je huis? Dat kan ook uiteraard. Deze plaats je makkelijk in de keuken of badkamer. Je plaatst ze waar je maar wil, ook voor onderhoud zijn ze zeer handig.

Verschillende soorten afvalemmers

Afvalemmers hebben een heuse evolutie meegemaakt. Zoals de vuilbak met sensor. Deze opent zichzelf als je in de buurt komt met je hand of voet. Zo kan je het afval vasthouden terwijl de vuilbak zichzelf opent. Een niet te onderschatten gemak.

De duo afvalemmer heeft twee compartimenten waar je je afval kan scheiden. Bijvoorbeeld voedselresten scheiden van het andere afval. Zo blijft het allemaal netjes.  Het afval scheiden in een prullenbak heeft heel wat voordelen en dat zal je ook snel merken als je eentje in huis hebt staan. Niet meer alle afval van iedereen in huis in één afvalemmer, maar zoveel mogelijk gescheiden houden. Zo heb je al een voorsprong als je alles netjes wil sorteren

Maten vuilbakken

Ben je alleenstaand of heb je een gezin met enkele kinderen, dan is de hoeveelheid afval al helemaal anders. Je moet meer afval scheiden of je kan alles in één afvalemmer kwijt. Daarvoor zijn er verschillende maten in vuilbakken. Zo heb je bijvoorbeeld een vuilnisbak 50 liter en de vuilnisbak 60 liter. Beide kunnen prima dienen om je afval in te gooien, maar hier moet je de keuze maken in het aantal liters.

Daarnaast heb je ook de pedaalemmer. Je kent het wel, eentje die je met de voet kan openen. Handig voor in de keuken of badkamer. Kies je voor een pedaalemmer 30 liter of een pedaalemmer 60 liter. Ook hier moet je de grootte van de pedaalemmer afstemmen op de samenstelling van het gezin.

Vuilbak kopen

Een prullenbak kopen lijkt dan misschien makkelijk, maar het vergt toch wat denkwerk om de juiste keuze te maken. Wil je een prullenbak goedkoop kopen omdat je budget aan de lagere kant is, of omdat je geen uitzonderlijk grote hoeveelheden afval hebt. Als je met het milieu meedenkt en wil gaan sorteren, dan heb je meer dan voldoende keuze bij keukenmarkt.be.

Een vuilbak kopen moet makkelijk en snel gaan, online bestellen, betalen en thuis geleverd. Bestel vandaag nog een geschikte afvalemmer.