Stopcontacten

BREED ASSORTIMENT STOPCONTACTEN

Bij ons vindt u alle topmerken stopcontacten zoals Evoline, Hera tegen de scherpste prijzen. Wij bieden zekerheid met onze keurmerken en kunnen uw stopcontact snel leveren. Bestel uw stopcontact voor in de keuken snel en veilig online.

AANBIEDING VAN DE WEEK

€ 152,50
€ 110,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
   Van laag naar hoog sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3
   Van laag naar hoog sorteren

Stopcontacten

De keuken is een ruimte waar elektriciteit en water samenkomen, en waar regelmatig veel apparaten tegelijk gebruikt moeten worden. Onze speciale stopcontacten keuken zijn volledig geschikt om een veilig gebruik te garanderen. Of het nu gaat om in- of opbouw stopcontacten keuken, wij leveren ze altijd snel bij u af.

Doordachte stopcontacten keuken

Bij stopcontacten keuken staan veiligheid en betrouwbaarheid uiteraard voorop, maar het oog wil ook wat. Daarom bieden wij onder andere een uitgebreide selectie stopcontacten keuken in RVS en aluminium. Deze modellen passen perfect in de moderne keuken. Kies voor een fraai vormgegeven Evoline Powerport die gemonteerd kan worden op het werkblad of in de bodem van een bovenkast. Dit model is voorzien van 3 contactdozen en 2 RJ-45 data-aansluitingen. Dan is het geen enkel probleem meer om de oven, de magnetron en de mixer tegelijk aan te zetten. Maar ook een dubbel inbouw stopcontact, inclusief sfeervol LED decorlicht, is een aanwinst voor elke keuken. Bestel de stopcontacten keuken die u nodig hebt nu heel eenvoudig online bij Keukenmarkt Nederland voor een hele scherpe prijs.